Snö, Sol och Skidor

Kan det bli bättre? Nja knappast. Det skulle väl vara sällskap då, men det hade jag också (Joakim) så det kan jag inte heller klaga på. Jag var till Kilpisjärvi och åkte skidor några dagar. Rättare sagt 2 ½ dag. Det blev några timmars träning ändå. Bra! det var precis vad jag behövde! Dessutom, hur kul som helst att åka skidor! Skidsäsongen tog slut alldeles för fort! 

Några bilder kan ni väl få se, (det är dock inte jag som tagit dem)

image55


image56
// Johanna

Ps. Lyckades bränna mig i ansiktet också, på de 4 timmar som vi var ute och åkte på torsdag morgon, Inte blev det heller bättre av att solen sken lika starkt på eftermiddagen när vi var ute och åkte igen.



Behöver sömn!

Är visst tröttare än jag tror. Skulle åka hem med fyrabussen efter musiken idag och gick in i bussen, slängde mig på sätet och tänkte;

"Ååh vad skönt det ska bli att komma he...*blink* KATTILAKOSKI!?!?!?!?!? Vafaaaan?" ~_~

JAha det var bara att ringa lire och be att komma och hämta... vi får väl se vad som händer härnäst.

Jo jag tackar jag!

Jao.. idag var det konsert och min åsikt är väl att det trots allt gick okej. Orkade inte bry mig så mkt så var inte det minsta nervöst.
ajja det vare en liten note bara... har inte mkt annat att säga, som vanligt

JO!!! Det är fan omöjligt att hitta en fin bikini! Helvette! Har sökt hela kvällen men icke... Får väl bada naken då(!) annat finns inte.  Mammas förslag var att gå på hemtex och köpa tyg, som om jag skulle kunna sy HAHAH! jojo..


Nå från det ena till det andra ska jag gå och lägga mig snart, innan jag somnar på stället. Men innan dess;

You Are 88% Burned Out
You are extremely burned out.
You work too hard, and you're not getting the results you deserve.
It's time for a life change, as soon as you can manage it.
You're giving away most of your energy to something you don't even enjoy.
Are You Burned Out?

Ja är du?

5te i 5te

Är för trött för att göra det jag borde så sitter istället och tittar på film. Just nu; fjorton suger, fast jag misstänker att det ursprungliga namnet var >filmen suger<..? njaa eg. för tidigt att säga, men ryktet säger ju att den inte är någon höjdare. Vi får se!

Lire går omkring och sjunger på svordomsvisan och pappa (som förmodligen ännu inte fattat att det är en riktig sång) hjälper till *...din skabbiga skurk, din läbbiga turk...*

nåja nu är maten hämtad så jag återgår till filmen.. so long!

jaa.. vad säger man?

Började dagen med att äta frukost halvnäck i solskenet - att det har blivit så varmt! Det slog mig som en bomb igår; 16 grader(i skuggan)! :O

Sen blev det lite korvgrillning och hittade bästa stället så jag fick korven klar på under minuten. Lire och jag hämtade kubbspelet från ruskola och drog oss där ett tag innan vi kom hem igen och kubbade.

Nu får man väl gå och lägga sig så att tiden går, får försöka sova så länge som möjligt imorgon... blev inge lule då mamma dampar på allt och alla, inte ens min optikertid fick henne att fatta reson.

Så jag sitter fast här i mitt fängelse och lär väl göra det tills jag får råd att köpa en moped.. Gonatt och hoppas att tiden flyter på bra för er ;)

nu så!

Ja tillslut fick jag oxå reda på att det fanns ett sånt här test, och nej! jag fick inte 99%! varför skulle jag få det? Jag är snäll:D Var en del kluriga frågor dock...

Så här blev det:


You Are 48% Evil

You are evil, but you haven't yet mastered the dark side.
Fear not though - you are on your way to world domination.
How Evil Are You?

Prova själv och säg gärna vad ni får ^^

RSS 2.0