Zombie <3

Idag var det fysikprov och det gick nog inte så bra. Orkade inte läsa en rad innan så man kan väl säga att jag inte riktigt hade givit mitt allt gällande pluggandet. Nåja!

Var astrött igår och samma idag, skulle kunna gå och sova nu på en gång. Men ist sitter jag här och knaprar rostade kikärter och funderar på om jag har fått mitt livs första hål i tänderna. Vad Skönt att det är fredag imorgon, då skall jag åka hem vid lunch :D *mysa*

Såg zombiefilm igår och zombiefilm idag XD Man I love them!! Men nu har jag sett alla jag har hemma. Måste fixa fler. Så lire tänkte att vi skulle se nån american pie men nu är hon inte här.. kommer hon inte snart så lär jag väl hinna somna^^

Har kommit på hur jag skall ta mig t japan nu; med Transsibiriska järnvägen! :DD Det blir ju perfekt så får man luffa lite oxå, det är ju kul! Så nu behöver jag bara bestämma när och med vem ;)
Någon som är på?

Phew!

Såg Apocalypto nyss och kan bara säga; se den! Måste få lite tids vila nu, jag blev alldles slut av att bara titta. :o (!) En femma får den av mig på filmtipset.

En annan film som överraskade var Se upp för dårarna som faktiskt var bättre än väntat. Inte så bra som apocalypto men ändå; det var ju en svensk film! En trea fick den (stog ifs och vägde på 2, men jag är snäll). Den var väl underhållande iaf.

Såg även Satomi Hakkenden igår. Den var lagom underhållande och lyckades hålla mig kvar. Kanske för att jag råkar vara ett sådant inbitet jap.darama fan. Med i filmen var nämligen både Takki och bruden från Gokusen, och en annan brud som jag känner igen jävligt väl men inte riktigt kan placera i rätt drama. Så som ni förstår var den hyfsat B, men den fick en del skratt, meningen eller ej. 3:a för den oxå.

bay!

Glass NU!!!

Me var och simmade igår innan jag skulle sitta i kiosken åt lire. Åh, så skönt, men trångt. Först en bunt motionerande gubbar och, efter 5 min underbar ensamhet, en ännu större bunt utlänningar, som inte kunde simma! Mkt plask och x antal kallsupar blev det då, men jag var nästan klar ändå. ^^

Tackade nej till en halv godis av vickan, "skall spara mig t. glass m. cholkadsås, sen när jag kommer hem" var svaret (nej det blev inte det i torsdags:( ). Och visst fan om inte glassen var slut! AAARGH! fan vad besviken man blev, och mamma försökte trösta med, "vi köper imorgon". "MEn jag är sugen på glass nu!!!"

image48

Nåja... sånt är livet. Tröstade mig med lite chips och american pie, som gick på tv. Får väl se om det blir nån glass idag då, fast nu är jag inte lika sugen:/

Har iaf sovit ut idag; klockan 2 steg jag upp. Refreshing! När jag gick och lade mig är en hemlis ^o^ Nu är.. hmm.. en massa saker flyttade till den andra hårddisken och I'm back in business! Får väl se vilken film det blir ikväll.

Väl mött, ha d gött!
//Benonis

Happy valisblot!

...Som man sa på vikingatiden. Är ju alla <3-ans dag idag och jag har varit och hämtat mitt hjärta på bibblan. Har väl inte märkt av det annars, vilket man heller inte brukar göra här i sve. ^^ om man inte bor i pite förståss; då tar man varje tillfälle att fira.

Såg denna söta bild på... ja ni kan gissa var:

image47

Nåja, ha en bra alla hjärtans dag!
och gotta på vad fan ni vill, sj. hoppas jag på glass och chokladsås :P

Utökning i familjen

Oh sweet! Nu är den här, hårddisken! YAY! Den är svart, den är glänsande, den lyser blått och den år på 500 GB! yay, and I was like happiiii... så nu kan jag leva igen XD

Hade friluftsdag idag och simmade 3km, 60 vändor eller 120 längder, kalla det vad ni vill. Det var skönt :D och sen fick jag åka spark i ilfart.

Såg Click idag och jag måse säga att den inte var så dålig som man fått höra. Var en del mkt roliga scener då och då, helt klart värd en slapp ons eftermiddag. "I'll bring the duck!" XXD

Annars händer väl inte så mkt här i blåsiga korva.

Ha D gött

Dagens citat: "Dör man om man inte äter smör?" *worried*

Facinerande upptäckter

I alla dessa tider har jag trott att Tolkien var ett geni, och visst fan var han det, men min poäng, så dåligt jag nu uttryckte mig, är att han har snott feta delar till sin "folktro" från asatron! (tack religion A) Läs om detta och du kommer att hitta alver, dvärgar, gimli (!), Världsträdet, Vanir(valar?), mm. mm.

OTROLIGT! Så tolkien hade eg. itne behövt hitta på en egen folktro för det eng. folket, han hade bara behövt koppla ihop det med vikingarna, Eng.männen och svenskarna är ju ändå avkommor till Freyr (Fro Ingwe)!

Ajja sry about that, neerdish me!


PS. "Var söker man jobb på ikea? Arbetsplats?"
HAhahahhahahahah!! X*D TRE HÖGA!!

Inget intressant...

Oj så många familjer som har svarat de här få dagarna.. de flesta från Tyskland dock.. vet inte om det verkar så kul. Tänker mest på regn och grått när jag hör det. Tittar lite efter familjer i spanien, det skulle väl vara kul? eller skall man dra t london?

Sitter just nu och spanar in lite nya kläder i en fuktig H&M katalog (var kom den ifrån?), kläder jag vill men förmodligen inte kommer att köpa. Så är det när snålheten vinner över narsicismen, men det blir ju sommar hos mig oxå!;D

Blev ingen semla idag då mamma hade glömt att köpa grädde :( Men imorrn! MUMS! Och då skall jag fanimig äta nudlar oxå XD

cya
//Lo

Hjälp!

Gjorde som sagt en profil på au pair world i går och idag hade jag 3 meddelanden, 2 från tyskland och 1 från nederländerna. Tyckte att det gick jävligt fort, och idag när jag skrev mitt brev t familjen, om mig osv. dröjde det 10 min. efter publicering och jag fick ett till meddelnade från en familj i tyskland som till på köpet vill lägga till mig på msn! HJÄLP!! vågar jag tillåta? njaaa.. jag vet inte.. vet inte om jag vill t tyskland, tyskan är ju hyfsat borta nu måste jag säga!

Men vart vill jag då? Ingen aning! Det måste jag ju komma på snart... spanien skulle väl kanske vara kul.. USA eller nåt annat eng. språkigt är ju ett säkert kort men då får jag ju inte lära mig nåt annat språk..

humhumhum

"karakaramia karakarakarakara....."

haha gött lire!
nåja uppgrade på önskad hårddisk:

Så skall den hellre se ut, så ser det enhetligare ut i hyllan oxå :D

(1050:- komplett.se) (men köp inte upp alla, det måste finnas kvar åt mig oxå!)

Nuttnutt

Faan! Jag är så jävla mätt; grekisk sallad, kesomackor, juice och bulle m mjölk är hyfsat tungt i kulan. Men det kan inte hjälpas, jag hoppas ändå på semla så småningom (hoppas dock att det blir lite senare).

Så vad har hänt sen sist? Dunno... Hälsade på Keiu och Charlie igår-idag och nu är man hyfsat trött. Nu skulle jag hellst se på film och mysa men J-o har datorn (den andra^^) så jag får nöja mig med att kladda lite på en Au-Pair profil så länge. Men det är ju oxå hyfsat Ok. Kan bara inga språk och vet inte vart jag kan tänkas vilja hamna. Men man måste ju hålla möjligheterna vid liv.. och har man inget annat för sig så är ju au-pair en bra grej.

Nå nutt!

Underligt...

Jag känner mig rastlös och uttråkad. Det är något ovanligt hos mig, jag brukar alltid ha fullt upp med skola och träning och så nu har jag plötsligt inget att göra.  Jag vet inte vad jag ska ta mig till, vad gör vanligt folk på en vardagskäll?? Jag tar gärna emot lite tips här!

Jag funderar på att sova, jag misstänker att jag har en sömnskuld att ta igen och det är därför som jag inte är helt frisk. Men jag kommer ju inte somna om jag lägger mig nu precis...

Jag vill att det ska hända nåt hela tiden, jag blir galen annars!!!!
Förresten! Jag blev plötsligt idag så jättesugen på att orientera, (barmark alltså) springa på fina hällar eller tallhed! Underbart!
Fast om jag måste välja så vill jag nog ha kvar snön ett bra tag till! Springa hinner jag göra i sommar!  :D

// J

Tips

Måste bara lägga in ett litet filmtips: The Beach, som gick på tv igår... mkt bra mkt bra Har sett den förut och den var lika bra andra ggn, det är ju plus. Sen den och se Sten och Christo ^^ som gillar att fiska... och åka skidor, men det går ju inte så... fiska! Och lyssna extra noga när Christo snackar svenska! XD
En 4:a (ev. 5:a) får den i betyg.. KLOCKREN!

Gomorron!.. eller gonatt eller...ÄH!

Nu hade vi äntligen våra historiaredovisningar, gick åt pipan men annat icke att vänta sig. Spec. inte när jag skrev text och gjorde pp igår kväll. Fick säga gomorron åt pappa idag, det händer inte ofta, när han steg upp kl4, han var i allra högsta grad förvånadXD. Sen fick jag inom loppet av en halvtimme säga gonatt när jag gick och lade mig.

Och Dåååå var det vetenskapligt bevisat att mindre sömn ger mer energi. Tycker ändå att jag har varit pigg idag på mina en och en halv timme sömn, jämfört med igår då jag gick och lade mig kl10 (:O)

Har inte mkt att säga, skolan ger inte mkt tillfällen till stoj. Allt flyter på som vanligt och det är 4 mån kvar t studenten. Så det är bara att robota på ett tag till.

Bzzbzz.. Ha d! ... Bzz...

Lycksele tur och retur

Det blev en lång helg för mig den här gången, den började redan på torsdag eftermiddag då jag for iväg med bussen mot Älvsbyn. Dock var inte Älvsbyn slutstationen utan väl där så slängde jag in mina saker i folkhögsskolans minibuss (och stängde luckan fort så att inte allt skulle rasa ut, lastningen av väskor var inte den mest stabila) och så drog vi iväg till Lycksele.

SM var det på programmet den här gången. Tyvärr så var jag inte in min bästa form (jag var inte i form överhuvudtaget, jag var i Oform!) och det var inte så passande eftersom banorna och framförallt terrängen var av den krävande sorten!
Lägger kanske upp kartor senare om jag kan få dem av Kristina! (Skicka dem till mig!!)

Däremot var Kristina i form! Vann ganska överlägset på långdistansen! GRATTIS!

Glädjen var inte lika stor på lördagen då en bom (en av de klantigaste jag någonsin hört om faktiskt!) placerade Kristina utanför pallen...


På söndag tog Älvsby IF SK silver på stafetten, oväntat! men jätteskoj!

( 1:a Midälva, 2:a Älvsby , 3:a Sundsvall)

Nu, nog pratat om resultat! Trots att det inte fanns bastu i stugan (skandal!) så överlevde vi och kul hade vi också! :D
image38
Linnea är fotograf

Fick några fina bilder, fast min kamera dog när det blev lite kallare (hmpf), tur att Linnea har en bättre kamera!



Bäst måste jag säga är brillorna som OK Renens stafettlag åkte i! :P

Ha de!
// J

PS. För övrigt tycker jag att det är lite ont om kommentarer här i den här bloggen! Kommentera mera! Cred till ni som gör det, o-cred till er som inte gör det!

- Snajsigt!

Aaaah, härliga lördagar! Man får så mkt gjort på helgen: Jag började med att sova till 12.20, UNDERBART! Drömde bla. om att J-O körde lastbil som en dåre och att jag körde hårspänne ( - "det är väl inte olagligt, eller?!")

Så efter att ha blivit dödligt mätt på en tallrik fil såg jag fyra filmer: Saw IV som inte alls var så dålig(, beror kanske på vad man är ute efter), Dying young som var sådär, Volcano som eg. sög men ändå var bättre än förväntat, de var korkade men det var action, och slutligen Vanilla Sky som jag nästan funderar på att ge en 5:a på filmtipset. Börjar bli en av mina favoriter, och Tom Cruise är faktist otrolig i den (brukar inte gilla honom annars).

Och visst fan! jag såg ju en film till, höll jag på att glömma; Förnuft och känsla. Vet nästan inte vad för betyg den skall få för betyg. De trodde på filmtipset att jag skulle ge den en 5:a men jag förstår inte varför... pendlar nog snarare mellan 2 och 3.. eller borde jag ge den en 4:a?

Så... 5 filmer och glass med chokladsås är dagens round up. Fick till på köpet höra att min 2 minuters chokladsås var "snajsig" (quote; daddie). Man tackar!

Nu skall jag gå och sova 14 timmar till; GONATT!

psssst

Det är nu 12^2 dagar kvar till studentresan. Tänk att vi drar till chania, jag, friada, ampo och verro, och har det tjosan. Har ingen aning om hur det är där men får vi frukost på hotellet så är jag nöjd ;)

Börjar fundera på vad man skall göra efter man gått ut, men jag vet inte. Jobba så klart, men var när hur?? dunno... Funderade på att skriva ett riktigt CV men kanske väntar tills jag fått tbx skiten på eng så har jag nog en massa fina kommentarer på hur man skriver ett. :D Vill ju ha sommarn i ötå tror jag men sen vill jag nog dra iväg nån annan stanns... nåja jag har visst redan tänkt börja sumpa mitt första mål efetr skolan: Vara fri! Dax att ta dagen som den kommer!

Behöver tips på en bra bok att läsa på eng, skriv era favoriter i kommentarerna.

Måste ha en ny hårddisk nu! Börjar bli desperat men man kommer ju aldrig iväg till lule för att köpa. Vad sägs om den här billiga men rymliga älsklingen:


image34


RSS 2.0