Snabb uppdate

Är i pite nu, och skal snart släpa mig till ica för att köpa läsk. Hade "spakväll" igår kväll och de hjälpte faktiskt :O så nu får man väl ta turer till dollarstore för att köpa cholkadmask XD

Ajja tänkte bara kika in... ICA var det!

så var vi här igen...:/

Håller just nu på att packa ihop lite tjafs till imorgon, men eg. har jag ingen aning om vad jag kan behöva; har ni snö i pite nu? Ajja blir kanske inge snölek iaf, så vi skiter i täckisarna XD

Nej men jag är väl nästan klar, men jag kan inte hitta mitt leg!!! Nu får jag fan sluta tappa bort saker :( Jag har ju passet men det är ju lite jobbigt att släpa på... Rackarns!

Laddar filmkameran oxå så nu tjejer skall vi ha kul :D

Wov!

Satt och googlade på test att göra och kom tillslut in på go'kväll's hundtest XD Vilken hund är du? detta var resultatet;
Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

Ja jo det kan väl stämma, vakta mig annars äter jag mig till övervikt! Såå... Cocker spaniel, jag vet inte men det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Fast det fanns inte så många olika, kanske ar lika bra ändå.

Kom iaf på att om/när jag skaffar hund skulle det vara sött med en liten mops.
image52
Men inte om man måste tvätta vecken XD Då får det vara...

Kan annars tänka mig den vagga fram i en stor hundflytväst ombord på min framtida (osänkbara) stortriss när jag visslande styr ut mot solnedgången, med vinden i håret och solvärmen på kind... Så kan vi dela en påse ostbågar lite senare ;D

Nej tjong i kartongen, nu spar vi resten till imorgon! GoNatt!

inget blir någonsin som man tänkt sig

Det var visst inte Gossip Girl idag så det fick bli So U Think U Can Dance istället, och istället för att locka håret fastnade jag framför B-film på Tv3; Ya-Ya flickornas gudomliga hemligheter var inget annat än gudomligt tråkig! Kanske skulle man ha sett filmen med Matt Damon på 6:an istället...(?)

Nu har jag iaf bestämt vad jag skall beställa från H&M, men tyvärr var det en massa som inte rymdes i min budget. Så jag har ännu en lista på grejjer jag skall "kolla sen". Varför är man inte rik?!

jovisst

Dagen förlöpte med promenader endast avbrutna för livsuppehållande åtgärder. Dessa bestod i lax och kall potatisgratäng, som faktiskt var mkt mumsigare kall. Ett tips till alla sm tycker att pottisgratäng är för sliskigt.

Gjorde visserligen en massa listor igår men vet inte om jag skall pubicera nån. Det brukar bli så. Försöker avhålla mig från film idag, men det är svårt; har fått fler av Akira Kurosawas filmer och det är ju intressant. Nån som har sett Red Beard? Låter spännande iaf.

Skall nog se Gossip Girl om en kvart och sen skall det provas att locka håret XD Har för mig att jag brukar få ganska runda kinder i lockar så jag måste prova i smyg.

Lire sa idag att jag bäddar så bra. Men skall sanningen fram så bäddar jag nog inte alls :/

btw

Såg att utseendet på vår blogg hade förändrats oxå, till någon sjukhusaktingt blåvit sörja, men lite nytt är väl aldrig fel. Kan inte säga att min "Hej jag är 13 och tycker att dataspel och plastorcher är tufft" var mkt bättre, så låt det inte besvära dig JT. ^^ Den tidigare kanske speglade vår bättre hälft bättre dock ;D

^^^^^^

och skriver jag bara om zombiefilm?!! wtf!

Tjao

Tänkte titta in lite, jag gör ju som det ibland. (sällan men ändå). Ser att dagens besöksstatiskik ligger på hela 8 st trots att ingen uppdaterat sen 6 mars. Skönt att ni ännu har hoppet uppe för oss ;D

Har väl som vanligt inte så mkt att säga, jag är väl den tysta norrländska sorten ;) Eller så händer det bara för lite häromkring. Tänkte åka skidor idag, och försöka kurera tjocksjukan som sprids i vårt avlånga land, men jag är ledsen jag fångades istället framför Laurence av Arabien som visades på 1:an. 3,5 timmar utan paus men tiden bara svischade förbi.

Sen var jag tyvärr fast i latheten ugen och såg Night of the Living Dead från 1968 och 1990. ÅH! jag har sagt det förut och det skadar inte att säga igen; Jag bara ÄLSKAR zombiefilm!!! Funderar nu på om man skulle gå och lägga sig eller se en till(?) Har ju Night of the Living Dead 3D och sen parodierna Shaun of the Dead och Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Alien, Flesh Eating, Hellbound, Zombified Living Dead Part 2: In Shocking 2-D. Det låter väl spännande?! ^^

Skulle vara kul att få trycka in en lista här oxå. Det är sånt chickflick som jag ibland hänger mig åt. Lire hade visst hittat en massa men de vet jag ju inte var de är nu. Får väl se om jag hittar nån....

brb
//Guess who! ^0^

Sådan är människans natur.

Lat. Det är precis vad jag är. Fruktansvärt lat. Med ca 90 dagar kvar till studenten har jag börjat tappa grepet om min självbehärskning. Jag gör inget av värde nuförtiden och definitivt inga läxor. Det måste bli en ändring på detta! Jag har inte ens packat upp min väska från vasaloppet, en så dålig människa är jag!

Men imorgon ska jag börja! Jag ska göra mina läxor och packa upp väskan, men inte förrän imorgon, sådetså! (Mors lilla lathund sa.....)

image50



image51

// Johanna

I Fäders Spår, för Framtids Segrar

När jag åkte in under den portalen kändes det.... overkligt. Jag hade åkt vasaloppet, och jag hade överlevt. Jag kunde inte egentligen förstå det, jag kände mig inte som jag hade tänkt mig. Jag var trött, visst var jag det. Ofattbart, otroligt, enormt trött, på gränsen till totalt utmattad, men ändå, jag hade inte kramp någonstans och jag föll inte ihop i en hög. Jag kunde faktiskt gå ganska obehindrat. Den slutsats jag (ca 10s efter målgång) drog med ledning av dessa saker var: Jag borde ha åkt fortare. Men saken är den, jag kunde inte åka fortare. Detta berodde på lite olika saker :
1. Spåren var obefintliga och på slutet var även glidet obefintligt
2. Det låg folk i spåret framför mig.
3. Att gå ut ur spåret och köra om hade krävt en enorm kraftansträngning
4. Jag var var så pass trött att jag inte orkade göra den acceleration som hade krävts för att köra om.
5. Jag hade noll fäste.
6. Hade jag ökat frekvensen i stakningen hade jag fått kramp.
7. Kramp var något jag ville undvika eftersom jag inte tycker att det är ett idealtillstånd när man ska åka skidor.

Trots att jag är lite missnöjd med min tid kvarstår det faktum att: jag har åkt vasaloppet och det är jag grymt nöjd över!


Fredag morgon åkte vi ner till Mora, en resa på drygt 12 timmar, jag hade inte alltför långtråkigt eftersom Kristina var med. Vem kan ha tråkigt när hon är med?

Lördag ägnades mest åt tre saker :
1. Äta
2. Dricka
3. Valla

Jag åt grymt mycket till frukost, jag hade kunnat klara mig ända till kvällen på den frukost jag åt. Ett par timmar senare (fortfarande proppmätt) äter vi lunch. Inte så otippat så har jag inte hunnit bli hungrig tills det är dags för middag.

Vallningen var det stora dilemmat. VAD skulle man sätta på skidorna? Det gavs många olika bud, väderleken verkade vara omöjlig att förutspå. ( det visade sig sen att det fäste jag vallat var helt åt fanders fel men men...) Glidet vållade inte några större bekymmer, enda dilemmat var vilket pulver man skulle lägga på.

image49
Vi är redo för pulvervallning!
Glidet var underbart i början, när spåren sedan mer började se ut som sjöar än skidspår så blev det aningens sämre.

En liten sammanfattning då:
Jag träffade en massa roliga, trevliga människor.
Jag har aldrig varit så mätt.
Jag var förjävligt trött efteråt.
Ett av de ställen som jag har mest ont i är min lillfingernagel.
Jag hade fruktansvärt skoj.
Jag har åkt Vasaloppet!

Det stora fråga som nu kvarstår är : Ska man åka nästa år?

//Johanna

RSS 2.0