Akta er alla ni trafikanter!

För här kommer jag! Med KÖRKORT! haha Jajjemen, igår var det uppkörning :D Pauos ansiktsuttryck var för roligt när hon insåg att jag hade haft uppkörning... hehe. Definitivt värt allt lidande jag fått utstå när jag har hållit det hemligt. :D

synd bara att jag inte har någon bil....

Men ändå! Oslagbart att ha körkort! Lyckan är ofattbar! Jag ska nog lägga till en tes på min definition på lycka....
Lycka är enligt Johanna: Att åka skidor, Att ha körkort.

:D
// Yohanna

Lycka!

Lycka är enligt Buddha: Frihet från begär efter allt som är förgängligt.

Lycka är enligt Johanna: Att åka skidor!

Hos mig med!

Jajjemen, snö hos mig med! Underbart!


Hoppas att du tog kort på maten!


//Yo

Ps. Gillar den nya looken på vår blogg... !


Btw

jo johanna vädret skärpte ju sig till slut; det kom lite snö! Iaf hemma hos mig;P

//Lone

LTU

Ja medan johanna satt och gnällde i skolans datasal for många av oss till LTU på studiebesök. Det var väl hyfsat kul, jag hann inte med så mkt så det hade säkert varit roligare på andra "stationer". Men jag fick se Lindvi igen och det var det bästa med hela dan.

I bussen hem blev det flum, jag var så trött att min andning ville upphöra för att spara på krafterna ^^ så jag minns fan inte vad vi gjorde. Nu börjar jag så sakta återfå krafterna, mat gjorde susen; hasselbackspotatis och kött... - MUMS!!

Nå jag skall inte dra ut på det mer..

Tjing!

trååkigt...

Har tråkigt, kan inte jobba med nåt för jag kan inte spara på min mapp i datasalen. Fredrik är inte här så han kan inte fixa det. blä!
Bara att vänta på att idrotten ska börja. Det är läääänge dit!
Är less för det regnar och regnar och regnar....
Man kan inte åka skidor på regn! Skärpning nu vädret!
jag vll ha SNÖ!


hallå....vart tog vintern vägen?

Nu är verkligen mitt goda humör på upphällningen, var är snön? Var är minusgraderna? VINTERN? Alltså  ok, det är fint med höst, fina färger i träden osv. med nu går det ju för långt. träden har inte ens några löv längre! Det får vara måttligt med höst! Jag vill ha vinter NU!

sådetså!

//Johanna


En intensiv helg till "skolstartens" ära.

Johanna har tjatat och tjatat och tjatat, men jag lyckas inte komma ihåg att kladda något här. Nåja, nu gör jag återigen ett tappert försök.

Mitt lov har i största hand gått ut på att vila upp mig. Sova och titta på film. Det resulterade i att jag igår var vaken till kl5 utan att känna minsta tillstymmelse till trötthet, det kommer väl så snart skolan börjar igen. Den sätter in så fort jag försöker göra något slags skolarbete.

Men det var inte skolarbete på G i helg, nejnej... Det började med lite hederligt monopol, det var ett tag sen, och fortsatte (efter mycket tjat från min sida) med poker... och pengarna vi spelade med? Givetvis från monopolspelet ^^ Efter pokerspelet hade vi tappat en del folk och nu var vi bara Sandra och jag. Så då vi inte tyckte att det var sovadax än, bödjade vi fiffla med filmer på datorn. Men när filmen var fixad och jag gick för att hämta en filt åt sandra tycke dio att det var dax att påminna oss om att det faktiskt var morgon nu, så ja vi kom över ens om att det var dax att sova.

Nästa dag började kl2 med lite lätt frukost. Därefter följde Sagan om Ringen Risk där krigen mellan de onda härskarna Colonel, Jen Solo och Snadra länge härjade i Midgård. Men som tvärr fick ett alltför abrupt slut då Jenkan var tvungen att lämna hemmet för kvällen.

image25

Så istället blev det fix med filmer, allmän dåsighet och lite test på internet. Detta gav att sandra blev förlkarad mest vuxen av oss ("vuxentestet"), vilket kan bero på att hon är äldst, men främst för att hon inte länger bor med päronen, det ger poäng! Mest fjortis var svårt att lista ut i förväg; vem sulle det bli? Vicy el. sandra? Vicy är den stora vinnaren, trots sandras vana att krama sina vänner. Congrats! Här av kan vi läsa in att jag tog den gyllene mede.. eh! den gyllene vägen med både mogenhet och barnasinne, och 14-års-åldern passerad. ;D

Efter att jag irrat på internet ett tag, och både vicy och sandra blivit irriterade av att vänta (hela 20 min) på mig, så blev det filtajm. Halloween (någon av de tusen träffar man får när man söker), en ganska långträkig skräckiswannabe av Rob Zobie. Sandra somnade, som ofta till filmer^^ och jag och lire hade nog velat göra detsamma.

Nå sandra vaknade och var pigg so ett ostron, så jag och hon satt och pratade lite sedan vicy gått och lagt sig, tills vi blev hungriga. Då satsade vi på käk och kl4 kom vi på att det vore gött m. bastu. Så somnade vi tillslut vid 6-7 tiden till ljudet av pappsen som åt frukost....

RSS 2.0