Fri !?

Nu är man fri från skolan!  Sköönt! Det är den första tanken som far genom huvudet när man har tagit studenten. Men nästa tanke blir då nästan automatiskt: Vad ska jag göra nu? och den är inte alls lika rolig. För jag VET INTE vad jag vill bli, eller vad jag vill göra. Jag vill göra allt!

Så det är väl bara att börja beta av listan. Jag börjar med att åka skidor ett år ;P så får vi se hur det blir sen.

/ YO

Pumpalens!

XD

Tack och hej! ...men mest hej...

Är så slö på bloggninen men får väl komma med en liten update igen då ;)

Kretaresan gick okej, ingen bröt benet eller så, men vi kanske alla saknade lite ickegrekiskt sällskap. Var som vi och en massa greker, eller pensionärer, välj själv. Men ätit gott har vi gjort i alla fall, om jag hade haft en våg så skulle jag nog inte vara lika nöjd ;DD orkar inte säga så mkt om detta jag hänvisar till mina reskamrater ist. XD ampo.blogg.se (när de nu får för sig att uppdatera...) ja hm.. el t en av dem iaf, hittade inte de andra.. om de ens har nån

jajaja

Nu är det dax för student iaf och det är väl skönt! förutom att man måste gå på bal och vara fin >:/ det orkar jag inte med. annars ska det bli skönt att slippa skolan :O vad gör man nu? Nå det hinner man tänka på sen! Ikväll blir det "svarträven" och lite lekar(?). Och i säng tidigt så att det förhoppningsvis inte låter lika illa när vi sjunger imorgon.


GoNatt ;)

RSS 2.0