Update, update... har vi hört det förut?

Som vanligt var det evigheter sen sist (det verkar vara det enda jag har att säga här;)). Men tiden går så fort när man har roligt... NOT! Kan inte fatta att det var 3 veckor sen skolan började, det känns som en evighet sen lovet, men ändå har man inte hunnit göra något. Bara ännu ett oförberett kemiprov och en uppsats på ämnet dödsstraff, av vilka jag spänt väntar på resultatet. Lär ju inte få annat än G på dödsstraffsgrejen, spelar ju ingen roll vad man gör, hon verkar inte gilla mig helt enkelt. Spännande att veta hur många % plagiat jag hade dock XD

Studenten närmar sig så smått, tack och lov! Nu får eländet vara slut... Som alla andra går man ju och är nyfiken över baldejten, men den lottas inte än på länge... och tyvärr har vi "nedräknare" upptäckt att det är skottår i år vilket betyder en extra dag ;( XD Jag har ingen spec. jag vill gå med så jag behöver ju inte oroa mig... vem det än blir så blir jag inte nöjd ;) eller om man tänker på glaset som halvfullt så kan jag ju inte bli besviken :D

Var i pite förrförra helgen och fixade klänningen iaf. Undrar fortfarande om den är fin men det är ju skönt att det är överstökat, slipper man tänka på det. Dyr var den oxå, men jag säger inte hur...häh :S Så väl i Pite kunde jag ju hänga m snadra och resten oxå. Mkt trevligt!

Jag, snadra och mia for ut på kvällen och funderade lite över åldersgränsen på ett ställe, stoppade 2 tjejer som såg ut som ca. 23 (??) och frågade dem. "HEH! Lungt så att inte vi kommer in iaf.!" säger de. Vi tänker; fan då var det 25 där då, (vi hörde nämligen en som sa det tidigare). Precis när de går iväg lägger de till: " Säkert typ 18..." Whooot! jaha hur gamla var de där brudarna då, är det mitt ålders-ögonmått som suger eller såg de jävligt mkt äldre ut än de var? (Hur liten ser jag ut att vara då?)

Nåja vi kom in iaf. och studsade runt ett tag, och det var ju sköj! Kan knappt vänta t nästa gång, fast vad det beror på tänker jag hålla för mig själv..^^

cya aO folx
LOLOLO

Underbara bild!

Kallt idag, likaväl var Johanna ute på skidor. Skogsskidorna var det dock denna gång. Var ute och spårade i de tornedalska skogarna, närmare bestämt på Isovaara. Höll på att svettas ihjäl, så inte led jag av att det var kallt inte!

Har jag förresten sagt att jag älskar att åka skidor?

Hittade en underbar bild på datorn nyss.


image33
Fin vurpa av Johanna I Muonio

Vilka härliga minnen... Jag höll inte på att ta mig upp därifrån eftersom jag höll på att dö av skratt. Och kompisarna som stod på spåret och skrattade så de grät hjälpte inte till särskilt mycket! Det hela blev 1000 ggr roligare av att jag på exakt samma ställe nästa varv gjorde en nästan lika fin vurpa, denna gång på mage :D

Ojoj, så kul man hade då. Nu ska jag tänka ut något lika kul att göra så att jag inte dör av uttråkning (hm åka skidor kanske..) Vi får se när jag sätter mina planer i verket.

// Yo

Hihi

Projektarbetet är over and out nu, SKÖNT! känns verkligen som en lättnad.  Historia provet har vi fått tillbaka också och vad skaman säga om det? Jadu, med take på att detta är en allmän blogg där vem som helst kan läsa så ska jag inte säga vad jag tycker om det, men jag klarade mig ändå på håret med ett MGV- . PHEW! Trots detta har jag full förståelse för uppretade känslor och jag sörjer att en enda lärare ska kunna förstöra så mycket.

Har just insett att jag tycker att det är fruktansvärt rligt att spela gitarr! Nu ska jag lära mig det, på riktigt!!! Jag vet jag har saggt det x antal gånger förut, men nu är det allvar! Nu ska jag börja spela!.

Har suttit och kollat på skidorienteringskartor från Isovaara.Har tänkt ut vad Idrott B ska åka för banor... funderat ut hur jag kan få upp dem för de smalaste och mest branta backarna samtidigt som jag får ner dem för de kurvigaste. Idrott B ni får det kul ni... eller åtminståne får jag det kul! Hehe jag är en ond människa jag vet :D.

Nä men allvarligt, det är jätteroligt att skidorientera! Blev jättesugen på att skidorientera nu! Synd att spåren inte är körda ännu.

Nu ska jag sluta hänga här på datorn! Jag ska spela gitarr! (dock börjar det ömma lite i fingertopparna på vänsterhanden)

//Yo

Alldeles förstummad

Ohoj! det var ett tag sen den här sidan uppdaterades, men men bättre sent än algrig eller hur!

Som den skidorienteringsfantast jag är måste jag bara säga att Sverige fullkomligt ägde i herrklassen på EM i Schweiz. Resultat HÄR ! Kolla in det!! SNÄLLA! (klicka på results i menyn till vänster) På dam sidan var det dock inte någon större dominans, men finfina insatser bla. tredjeplats i stafetten!

Finska trupperna till JVM och UEM har tagits ut också, chocken har inte lagt sig ännu...
Vad jag har hört om de svenska trupperna är att ungefär hälften är klara, resten tas ut efter tävlingen i helg. Som jag inte ska på!!! GAaaah! Jag kommer att deppa över det här ett bra tag framöver. :(

Imorgon dags för avslutningen av projektarbetet, som vi faktiskt är färdiga med (i princip) tro det eller ej! SÅ underbart när det är över!

Måste berömma vädret nu för tillfället! Det har skärpt upp sig och levererar minusgrader och snö, BRA! Känner att jag gnäller så mycket på vädret, det behöver lite beröm när det för en gångs skull sköter sig :D

Nu måste jag bara ta mig i kragen och rycka upp mig ur den ytterst märkliga sinnesstämning jag är i. Men det löser sig nog, imorgon ska jag ju åka skidor och då blir allting gensat bra! :D (nästan)

// Johanna

Imorrn bär det av..

... till Östersund för att tävla, så håll tummarna för mig! Roligt kommer det att bli oavsett hur det går, men det är ju alltid roligare om man gör ett bra lopp.

Måste bara säga att:
Charlotte Kalla är grym! Äger ju hela världseliten! Hoppas det håller hela vägen! Hur var det nu det skulle gå för svenskorna när Kuitunen blev frisk? (hm, vem var det som sa nåt om det? nån finne i saariselkä.) Vi får väl se, vi får väl se, men jag håller på Kalla!

Ha det!

//  Johanna

Gott Nytt År förresten! Gör 2008 till ett bra år allihopa!

RSS 2.0