long time no seen...

Ja det var fruktansvärt länge sen jag var här och skrev! En massa har jag hunnit med, som att hälsa på mina kusiner i Trosa. Jag tror att det var 5 år sen jag såg dem sist! Där kan man snacka om long time no seen! Kul att se dem i alla fall, och jag har lovat mig själv att det inte ska gå 5 år tills nästa gång vi ses!

Jag har också hunnit med att bli dö-förkyld! Det är nästan så att jag inte pallar, jag kan ju inte göra nåt, framför allt; jag kan ju inte träna! Katastrof! Jag vet att det är superlöjligt men jag verkligen känner hur mina muskler förtvinnas och förvandlas till fett och hur min kondition når nya bottenrekord! Jag vill bli FRISK!!!!

Dessutom så har jag absolut ingen lust att plugga och det är ju inte så jättebra. Jag vill bara att den här terminen ska ta slut så fort som möjligt! Har dessutom lite ångest över vårt projektarbete. Varför ska de där jävla tryckerierna vara så sega!!! och varför ska det vara så dyrt?? Helt sjukt dyrt!

Men men , jag är ju ändå den jag är eller hur?? Jag måste fixa det på nåt sätt, och jag har ju två exellenta och ytterst kompetenta med-projekterare, det löser sog nog! fast vi vill ha receptförslag!! GE OSS RECEPT! helst på en gång!

hejsvejs och glöm inte recepten!
// Yo

Jo jag glömde

Nu hade jag glömt bort datorn ett tag. Jag har ju aldrig tid att sitta och roa mig, inte nu heller eg. Det är ganska mkt skola för min del nu för tiden, har kommit hem kl:18.00 de senaste två dagarna, och sen har det bara varit matte och eng och samhäll, historia och projektarbete.
Men det är lungt :) I'll do!  Och projektarbetet är ju kul, jag är jävligt på G! Hoppas bara att de andra är det, (för andra gången idag skall jag varna mina medprojekterare) för jag skall fanimig göra ett jävla bra och proffesionellt arbete, och den som inte är seriös och beredd på att jobba hårt och mycket, inte bara på tisdagarna, kan dra sig ur innan vi har kommit igång ordentligt!!  schå! då var det sagt;)
Men det blir säkert en finfin kokbok XD jag behöver nog inte oroa mig. Nu behöver vi bara lite bra recept, så alla som har ett favvorecept kan ju ge det till oss så får vi se om det kommer med. Det skall vara billig och hyfsat snabblagad studentmat... men om det är det kan ju vi avgöra :) GE OSS ERA RECEPT!!!

Men nu blir klockan mycket igen.. jag har inte tid att sitta här och svamla!
Gonatt!

// Lo

RSS 2.0